NEFES ALAN ŞARKÖY

Park ve Bahçeler Müdürü Özgür AYDIN’ın yaptığı açıklamada 31 mahallede belediyemizin ilgili müdürlükleriyle koordineli çalışarak hizmet akışımızı gerçekleştirmekteyiz.Şarköy sahil kısmında bulunan Mutlu Çocuklar Parkı ve Pamuk Şeker Çocuk Parklarının kauçuk zeminlerinin yenilenmesi işlemi yapılarak tamamlandı. Sanat Sokağının çimlendirme faaliyetleri yapıldı. Yel değirmenin bulunduğu eski futbol sahasının yerine yapılan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binası ve kent parkın düzenlenmesinde 500 adet ağaç ekimi, çimlendirme,aydınlatma ve güvenlik kamera kurulumu yapılarak çalışmalara devam edildiğini belirtti. Yayaköy,İsaklı,Sofuköy,Beyoğlu ve Mursallı Mahallelerinde Atatürk büstleri ve oyun parklarının kurumu gerçekleştirildi, düzenlemelerin yapıldığı , çalışmalara devam edildiği , ilçe merkezinde hava şartlarına uygun halde ağaçların budamasının yapıldığını belirtti.

2018-12-31T11:56:02+00:00