Halil KAPLAN
Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdür V.

0282 518 10 21   0282 518 51 11  makineikmal@sarkoy.bel.tr

Belediye hizmetlerinin kesintisiz ve sürekliliğinin sağlanması, teknolojinin gerektirdiği şekilde kaynakların doğru kullanımı, sürekli gelişimin takibi ve yeniliklerin sağlanması, çağın gerektirdiği çevreci yaklaşımla Belediye Kalite Politikası çerçevesinde çalışmak. Belediyemizin her geçen gün yükselen hizmet standartları ve artan vatandaş talepleri dikkate alınarak Müdürlüğümüzün güçlü hizmet kabiliyetini pekiştirmek amacıyla araç ve makine parkımızı güçlendirme çalışmalarına aralıksız sürdürmektedir. İlçemizin artan ihtiyaçlarına, Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen hizmetlerin kesintisiz ulaştırılabilmesi amacıyla, ihtiyaçlar dikkate alınarak, ihale mevzuatı kapsamında yapılan hizmet alımları yoluyla cevap verilmektedir. Müdürlüğümüz bünyesindeki tüm araç ve iş makineleri, ihtiyaç ve öncelikler dikkate alınarak diğer birimlerimizin hizmetine sunulmaktadır. Belediyemizin yapmış olduğu kültürel, sosyal aktiviteler ile altyapı, asfalt, hafriyat, afiş asma, yıkım ve kazı gibi teknik çalışmaların tamamında iş makinelerimiz başta olmak üzere tüm diğer araçlarımız ile 7 gün 24 saat kesintisiz lojistik destek sağlanmaktadır.